Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 trup hareketsiz kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin yalnızca amacı karınin kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Belirtilen bu dem dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını ifade etmektedir. Ama bu mevzuda tetik olmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman de dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Şirketimiz talebi ikrar edip işleme koyabilir veya isterçesini açıklayarak talebi makaslamaklı usulle reddedebilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa doğru oluşturulan panik bar kullanılanarak imal Yangın çıkış kapısı istanbul edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyar davranılmalıdır.

Yangın bapsı; âdem katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page